“Een foto hoeft niet perse mooi te zijn, het moet een verhaal vertellen!” Uit een interview met Sharon Willems van Happix. Fotografie gaat voor mij voornamelijk over mensen, wie zij zijn en wat ze doen. Hoe ze leven en werken. Dat probeer ik dan weer vast te leggen. Hoe zij hun levens leiden en omgaan met uitdagingen. Waar dan ook en hoe dan ook. Natuurlijk & Echt. 

Ik ben een internationaal werkend, freelance fotograaf met 15 jaar ervaring binnen de B2B Fotografie,  FotoJournalistieke en de Portret Fotografie. Ik werk voor meerdere opdrachtgevers binnen bedrijfsleven, overheid en not for profit sector. Mijn foto’s zijn daarnaast beschikbaar bij een paar premium fotoagentschappen en beeldbanken. Mijn favoriete onderwerpen zijn: mensen, dagelijks leven, werk en sociale problematiek, met af en toe een uitstapje naar een ander onderwerp. Industrie, bijvoorbeeld. Mijn achtergrond van NIMA Interne- & Concern-communicatie en de Rotterdamse FotoAcademie geven mij een solide basis in het werken met professionele fotografie. Naast het maken van opdrachten, geef ik ook workshops. Mijn werk wordt vertegenwoordigd door het Spaanse  AGE FotoStock en het Britse RooM The Agency.

Ik werk met de volgende bedrijven, instellingen en beeldbanken:

AGE FotoStock

logo_airbnb

logo_pixels

logo_great_magazines

Model Mayhem

AGE FotoStock Portfolio by Guido Koppes

Deel van mijn PortfolioStockFoto’s op AGE FotoStock, direct te downloaden (niet gratis) voor gebruik in Publicaties. Zowel Redactioneel als Commercieel Beeld.