Portrait Man with Corona Hairdue“Een foto hoeft niet perse mooi te zijn, het moet een verhaal vertellen!” Uit een interview met Sharon Willems van Happix. Fotografie gaat voor mij voornamelijk over mensen, wie zij zijn en wat ze doen. Hoe ze leven en werken. Dat probeer ik dan weer vast te leggen. Hoe zij hun levens leiden en omgaan met uitdagingen. Waar dan ook en hoe dan ook. Natuurlijk & Echt. 

Ik ben een internationaal werkend, freelance fotograaf met ruim 15 jaar ervaring binnen de B2B Fotografie,  FotoJournalistiek en de PortretFotografie. Ik werk voor meerdere fotoagentschappen en opdrachtgevers binnen bedrijfsleven, overheid en not for profit sector. Mijn foto’s zijn beschikbaar via de websites van een paar premium fotoagentschappen en beeldbanken. Mijn favoriete onderwerpen zijn: mensen, dagelijks leven, werk en sociale problematiek, met af en toe een uitstapje naar een ander onderwerp. Industrie, bijvoorbeeld. Mijn achtergrond van NIMA Interne- & Concern-communicatie en de Rotterdamse FotoAcademie geven mij een solide basis in het werken met professionele fotografie. Naast het maken van opdrachten en vrije projecten, geef ik ook workshops, bijvoorbeeld over metadata-management en keywording.. Ik wordt vertegenwoordigd door het Spaanse AGE FotoStock (sinds 2011) en het Britse RooM The Agency (sinds 2019). 

Naast opdrachten en eigen projecten voor opdrachtgevers en fotoagentschappen, maak ik ook visuele kunst voor aan de muur van woonkamer of kantoor. Die visuele kunst is beschikbaar op canvas en verschillende andere materialen via Fine Art America. Naast FAA kunt u ook bij mij zelf terecht voor uw 2D Fotokunst. Maatwerk is dan veel meer mogelijk.