Bent u professioneel bezig met fotografie? Zoekt u een alternatieve bron van omzet en inkomsten, en bent u benieuwd hoe precies? Dan is mijn eendaagse workshop beeldbank- of stockfotografie wellicht een optie! Deze workshop is gericht op professionele fotografen en kunstenaars, die met een premium stockfotobureau willen gaan samenwerken. In een dag vertel ik u alle ins en outs van de branche, en bent u klaar om zelf aan de slag te gaan.

Onderwerpen die we bespreken zijn; verschillende soorten agentschappen en beeldbanken, verschillende soorten licenties, exclusieve en niet exclusieve contracten, computer workflow en metadata, waaronder captions en keywords. Voor de workshop ontvangt u een uitgebreide reader en tijdens de workshop is er alle gelegenheid tot het stellen van vragen. Mochten na de workshop nog vragen bij u opkomen, bel me gerust, of stuur me een e-mail.

Data & Locatie: op dit moment zijn er geen dagen en data gereserveerd. Die plannen we in overleg, wanneer het u uitkomt. De workshop wordt gegeven op mijn woon- en werkplek (studio) aan de Tuinstraat 47-07, 5038 DA in Tilburg.

Kosten zijn: € 165,- excl. BTW. Dit is inclusief een reader van 50 pagina’s, waarin alles nog eens wordt uitgelegd. Zowel contante betaling als betaling per bankpas en creditcard zijn mogelijk. Natuurlijk is een factuur mogelijk.

Wilt u overleggen over de mogelijkheden? Of wilt u eerst meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via e-mail of gsm +31 (0)6 129 16 325.